maanantai 27. huhtikuuta 2009

Pippurinen makaronilaatikko



Tässä lisää hyviä arkiruokia. Perinteistä makaronilaatikkoa piristettynä porkkanaraasteella ja pippurisella tuorejuustolla. Omaan makuuni tuo pippuri olisi voinut maistua hieman vahvemminkin.

1-2 sipulia
3-4 porkkanaa
400 g paistijauhelijaa (vähärasvaista)
8 dl vettä
2 rkl kasvisfondia
150 g kevyt pippurituorejuustoa
5-6 dl ruispastaa

Keitä pasta ohjeen mukaan. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja raasta porkkanat. Ruskista jauheliha pannulla ja lisää lopuksi hienonnettu sipuli sekä porkkanaraaste. Kiehauta vesi ja kasvisfondi toisessa kattilassa, sulata joukkoon tuorejuusto. Kaada keitetty pasta uunivuoan pohjalle ja lisää joukkoon jauhelihaseos. Kaada päälle liemi ja sekoita. Kypsennä 175-asteisen uunin alatasolla noin 45 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti