maanantai 27. huhtikuuta 2009

Persikkainen mämmi



Pääsiäiseenhän kuuluu luonnollisesti mämmi. Some love it, some hate it. Itse kehittelin tänä vuonna makuuni sopivan mämmijälkiruoan, ja onnistuin siinä itse asiassa aika hyvin. :) Päätin yhdistää mämmin seuraksi jotain makeaa ja hedelmäistä, joka tasapainottaisi mämmille ominaista makua, mutta ei kuitenkaan veisi siltä pois sen omaa rooliaan. Minulta ei valitettavasti vielä löydy sellaisia jälkiruoka-astioita, joista jälkiruoan kerrokset näkyisivät läpi, mutta kelvatkoon nämä vielä tänä vuonna.

mämmiä
vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
persikkaviipaleita

Annostele jälkiruoka kerroksittain jälkiruokamaljoihin tai laseihin. Itse laitoin alimmaiseksi mämmiä, seuraavaksi paloiteltuja persikkaviipaleita ja päälle vaniljavaahtoa. Jälkiruoan voi halutessaan rakentaa myös useammaksi kerrokseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti