maanantai 27. huhtikuuta 2009

Mozzarellabroileri ja pestoperunat




Pitää päivittää taas useampi resepti kerrallaan. On monta isompaa projektia menossa samaan aikaan, niin ei tahdo aika riittää kaikkeen kerralla. :) Tässä mozzarellatäytteisiä broilerinfileepihvejä pestoperunoiden kera, jostain pääsiäisviikon tietämiltä. Kuva ei oikeen tee oikeutta ruoan ihanalle maulle. Kaupasta oli tuore basilika loppu, joten jouduin tällä kertaa turvautumaan kuivattuun, tuorehan on aina luonnollisesti parempaa. Ajatus tästä ruoasta löytyi Pippurimyllyltä. Itse valmistin pihvit hieman eri tavalla käyttämällä apuna cocktailtikkuja.

maustamattomia broilerin fileepihvejä
mozzarellaa viipaloituna (1-2 viipaletta/pihvi)
tomaattia viipaloituna (1 viipale/pihvi)
tuoretta basilikaa
suolaa

Lisäke:
perunoita keitettynä
pestoa

Mausta broilerinfileepihvit suolalla ja halutessasi myös muilla mausteilla. Lado pihveille mozzarella ja tomaattiviipaleet sekä hienonnettu basilika. Sulje pihvit coktailtikkujen avulla hyvin kiinni. Ruskista pihvien pintaa ensin hetki pannulla ja tee loppukypsennys uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista lisäke: kuori ja pilko perunat. Keitä kypsiksi (n. 20 minuuttia). Sotke joukkoon pestoa maun mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti