Tällainen viritys tällä kertaa. Itse olen jo vannoutunut vihreän peston ystävä, mutta tähän käytin ensimmäistä kertaa punaista. Mieskin tykkäsi, vaikkei vihreästä niin välitäkään.
(2-3 annosta)
300 g maustamattomia broilerinfileesuikaleita
1 sipuli
vajaa 1 prk aurinkokuivattuja tomaatteja
1/2 dl punaista pestoa
suolaa
paprikajauhetta
2 valkosipulin kynttä
1 dl vettä
200 g Kreikkalainen kasvishöystö -sekoitusta (pakaste)
tuoretta basilikaa
Kuori ja pilko sipuli. Kuullota paloiteltu sipuli pannulla. Lisää joukkoon broilerinfileesuikaleet ja ruskista. Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja pilko ne saksilla muutamaan osaan. Lisää pannulle. Mausta punaisella pestolla, suolalla ja paprikajauheella. Pilko/murskaa valkosipulin kynnet ja lisää joukkoon. Lisää vesi ja Kreikkalainen kasvishöystö. Silppua tuoreet basilikanlehdet pieneksi ja lisää kastikkeeseen. Tarjoile riisin tai pastan kanssa.
(2-3 annosta)
300 g maustamattomia broilerinfileesuikaleita
1 sipuli
vajaa 1 prk aurinkokuivattuja tomaatteja
1/2 dl punaista pestoa
suolaa
paprikajauhetta
2 valkosipulin kynttä
1 dl vettä
200 g Kreikkalainen kasvishöystö -sekoitusta (pakaste)
tuoretta basilikaa
Kuori ja pilko sipuli. Kuullota paloiteltu sipuli pannulla. Lisää joukkoon broilerinfileesuikaleet ja ruskista. Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja pilko ne saksilla muutamaan osaan. Lisää pannulle. Mausta punaisella pestolla, suolalla ja paprikajauheella. Pilko/murskaa valkosipulin kynnet ja lisää joukkoon. Lisää vesi ja Kreikkalainen kasvishöystö. Silppua tuoreet basilikanlehdet pieneksi ja lisää kastikkeeseen. Tarjoile riisin tai pastan kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti