tiistai 3. maaliskuuta 2009

Tonnikalapasta




Ja lisää mökillä tehtyjä ruokia, joista en osaa vielä poistaa tuota "ihanaa" muoviliinaa taustalta. :D Tämä tonnikalapasta on mielestäni kaukana usein opiskelijaruoaksi mielletystä ruokalajista. Siksi kai olenkin tehnyt sitä jo useamman kerran. Alkuperäinen resepti löytyy K-RuokaPirkasta.

(3-4 annosta)
1 sipuli
öljyä
2-3 tlk tonnikalaa vedessä
1 tlk (500 g) tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
n. 1 dl Valio täyteläinen ruoka -kermaa (rasvaa 2 %)
tuoretta basilikaa

Päälle:
parmesaania raastettuna

Lisäksi:
1 dl pennepastaa/syöjä

Keitä pasta ohjeen mukaan. Hienonna sipuli ja kuullota sitä hetki öljyssä. Lisää valutetut tonnikalat ja tomaattimurska. Mausta kastike suolalla ja pippurilla. Anna paistua hetken. Lisää lopuksi ruokakerma ja hienonnettu basilika. Kaada kastike pastan päälle. Koristele raastetulla parmesaanilla ja tuoreilla basilikan lehdillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti