Uuniruoat on siitä mukavia, että ne on helppotekoisia ja niistä riittää syömistä usealle päivälle. Kokeilin tällä kertaa Reseptirosvon ohjetta tonnikalapaistokseen ja muuntelin sitä jälleen hieman sen mukaan, mitä kaapista sattui löytymään. Itse jäin kaipaamaan paistokseen vähän lisää nestettä, paistoksesta tuli enemmän mieleen uunissa valmistettu risotto. Mutta hyvää oli ja valkosipuli antoi potkua tähänkin ruokaan.
3 dl Myllyn paras Riisi+Ohra
n. 1 l vettä keittämiseen
3 rkl kalafondia
1 purjosipuli
4-6 valkosipulinkynttä
2 tlk tonnikalaa vedessä
n. 300 g maustamatonta vähärasvaista raejuustoa
1 tl mustapippuria
1 pss hernemaissipaprikaa
2-3 dl kevyttä juustoraastetta
Keitä Riisi+Ohra kypsäksi kalaliemessä ohjeen mukaan eli noin 20 minuuttia. Hienonna purjosipuli ja valkosipulin kynnet. Sekoita kaikki ainekset (paitsi juustoraaste) keskenään isoon, voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 200-asteisessa uunissa reilu 30 minuuttia.
3 dl Myllyn paras Riisi+Ohra
n. 1 l vettä keittämiseen
3 rkl kalafondia
1 purjosipuli
4-6 valkosipulinkynttä
2 tlk tonnikalaa vedessä
n. 300 g maustamatonta vähärasvaista raejuustoa
1 tl mustapippuria
1 pss hernemaissipaprikaa
2-3 dl kevyttä juustoraastetta
Keitä Riisi+Ohra kypsäksi kalaliemessä ohjeen mukaan eli noin 20 minuuttia. Hienonna purjosipuli ja valkosipulin kynnet. Sekoita kaikki ainekset (paitsi juustoraaste) keskenään isoon, voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 200-asteisessa uunissa reilu 30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti