maanantai 16. helmikuuta 2009

Chilijogurtilla maustettu broileri




Lisää chilillä maustettuja reseptejä. Tykkään itse ostaa lihat kaupasta aina naturell:ina, joten olen yrittänyt etsiä hyviä reseptejä lihan maustamiseen. Tämän pitäisi toimia, jos tykkää mausteisesta ruoasta. Itse suurena valkosipulin ja chilin ystävänä ihastuin tähän ohjeeseen ja teen varmasti uudestaankin. Idean tähän ruokaan sain jälleen Reseptirosvolta. :)

450 g ohuita broilerin fileeleikkeitä
1/2 dl Valio Bulgarian ruokajogurttia (9 % rasvaa)
1/2 dl Pirkan Thai Sweet Chili Sauce:a (tai muuta chilikastiketta)
1 tl paprika -maustetta
1/2 tl suolaa
1 valkosipulin kynsi

Sekoita ruokajogurttiin muut marinadin ainekset ja kääntele broilerin fileeleikkeiden joukkoon. Anna maustua puolesta tunnista pariin tuntiin. Paista 225-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia. Tarjoa lisäkkeenä esimerkiksi riisiä.


2 kommenttia:

  1. Herkullisen kuuloinen ohje! Itsekin yritän ostaa naturel-lihat, mutta harmittaa, kun ovat aina huomattavasti kalliimpia...mrr...

    VastaaPoista
  2. Tästä aiheesta on keskusteltu monta kertaa miehen kanssa mutta fakta on, että kun ostat lihat naturell:ina saat koko rahan edestä lihaa. Kun taas ostat ne marinoituna, osa pakkauksen painosta on aina marinadia. Naturell on siis enemmän vastinetta rahoille. :)

    VastaaPoista