Tämä on tähän mennessä ehdoton suosikkini kasvisruokaresepteistä. Törmäsin ohjeeseen jo pari vuotta sitten ja alkuperäinen ohje löytyykin blogista Ruokaohjeita ja herkkuja à la Marie.
1 sipuli
1 prk Fetaa (rasvaa 3 %)
300 g hienonnettua pinaattia
2 valkosipulin kynttä
2 dl Becel Kevyt Ruoka (rasvaa 7 %)
mustapippuria
cashew -pähkinöitä
Pilko sipuli ja kuullota se öljyssä paistinpannulla. Lisää pakastepinaatti ja anna sulaa hetki. Lisää fetakuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet. Feta saa sulaa kastikkeeseen. Lisää Becel Kevyt Kerma ja mausta kastike mustapippurilla. Paahda toisella paistinpannulla cashew -pähkinät. Tarjoa feta-pinaattikastike (tuore)pastan kanssa ja ripottele päälle paahdettuja cashew -pähkinöitä sekä muutama fetakuutio.
1 sipuli
1 prk Fetaa (rasvaa 3 %)
300 g hienonnettua pinaattia
2 valkosipulin kynttä
2 dl Becel Kevyt Ruoka (rasvaa 7 %)
mustapippuria
cashew -pähkinöitä
Pilko sipuli ja kuullota se öljyssä paistinpannulla. Lisää pakastepinaatti ja anna sulaa hetki. Lisää fetakuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet. Feta saa sulaa kastikkeeseen. Lisää Becel Kevyt Kerma ja mausta kastike mustapippurilla. Paahda toisella paistinpannulla cashew -pähkinät. Tarjoa feta-pinaattikastike (tuore)pastan kanssa ja ripottele päälle paahdettuja cashew -pähkinöitä sekä muutama fetakuutio.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti