(1 pellillinen)
4 kananmunaa
1 l rasvatonta maitoa
5 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
ripaus suolaa
3-4 omenaa
kanelia
Riko kananmunat ja vatkaa niiden rakenteet rikki. Lisää puolet maidosta sekä jauhot, sokeri ja suola. Lisää loput maidosta ja sekoita. Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia pöydällä tai jääkaapissa. Kuori ja viipaloi omenat. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille tai vaihtoehtoisesti "voidellulle" uunipellille (laita pellille pari nokaretta voita/margariinia, laita hetkeksi uuniin ja heiluttele peltiä siten, että voita on jokapuolelle peltiä). Lado päälle omenaviipaleet. Ripottele viipaleiden päälle vielä kanelia. Paista 225 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarkkaile!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti