(1 pellillinen)
1 pkt (500g) Pirkka Luomu -porkkanasosetta
5 dl rasvatonta maitoa
4 dl täysjyvävehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
3 kananmunaa
2 rkl rypsiöljyä
Jauhelihaseos:
400 g vähärasvaista paistijauhelihaa
1 sipuli
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
Tarjoiluun:
tuoretta salaattia (esim. vihreää salaattia, kurkkua ja tomaattia) tai puolukkasurvosta
Sekoita kaikki taikinan ainekset keskenään. Anna taikinan turvota 15-20 minuuttia. Hienonna sipuli. Ruskista jauheliha pannulla. Lisää joukkoon pilkottu sipuli ja mausta jauheliha. Levitä jauhelihaseos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Kaada päälle taikina. Paista 225 asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Tarjoa esim. salaatin tai puolukkasurvoksen kanssa.
Vaikuttaapa herkulliselta. Tällaisia suolaisia pannareita pitäisi kyllä harrastaa enemmän - sopii varmasti esim. iltapalaksi vallan mainiosti :)
VastaaPoista