lauantai 6. kesäkuuta 2009

Broileri-pastavuoka




Tästä ruoasta tulee muistoja mieleen. Sinä päivänä kun teimme tätä ensimmäisen kerran, olin hiihtämässä maakuntaviesteissä ja ilma oli todella kylmä. Varpaat meinasivat jäätyä ennen starttia, eikä lämmittely nuotion äärelläkään auttanut. Kotona lämmintä ruokaa ja peiton alle, niin johan alkoivat varpaatkin sulaa. :) Sen jälkeen olemme tehneet tätä ruokaa useamman kerran, mutten ole aikaisemmin lisännyt sitä vielä tänne. Tämä on myös niitä harvoja ruokia, joihin olen käyttänyt valmiiksi marinoituja broilerinfileesuikaleita.

6 dl vehnänalkiopastaa
400 g hunajamarinoituja broilerinfileesuikaleita
1-2 sipulia
kevytjuustoraastetta
1 pieni kesäkurpitsa
n. 1/2 l maitoa
1-2 kananmunaa
2 tl täysjyvävehnäjauhoja
suolaa
sitruunapippuria

Keitä pasta. Ruskista pannulla broilerinfileesuikaleet ja pilkottu sipuli. Laita pasta ja broilerinfileesuikaleet öljyttyyn uunivuokaan ja sekoita. Viipaloi kesäkurpitsa ja asettele viipaleet vuokaan muiden aineksien päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Valmista munamaito sekoittamalla keskenään maito, munat, vehnäjauhot sekä mausteet. Kaada munamaitoseos vuokaan. Paista 175 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti