tiistai 17. maaliskuuta 2009

Kunto 2009 messujen tuliaisia


Olin viikonloppuna töissä Kunto 2009 -messuilla, Helsingissä. Yrityksellämme on ollut siellä edustus jo useana vuonna, mutta olin itse tänä vuonna ekaa kertaa töissä kyseisessä tapahtumassa. Olen toki aikaisemminkin vieraillut siellä, mutta olen silloin osallistunut tapahtumaan urheilukisojen takia. Töiden lomassa mukaan tarttui muutamia heräteostoksia. Huomasin ihmisten kantavan Forsmanin -tuotepusseja ja pitihän se heti selvittää, missä kyseisen yrityksen myyntipaikka on. Ja sieltä löytyikin hirveästi kaikkea kivaa. Sorruin tarjoukseen 3 pussia/ 5 eurolla ja valitsin laajasta valikoimasta seuraavat teet: Tuhat ja yksi yötä, India Chai-Latte ja Russia Samovar Blend. Tänä iltana maistelin näistä ensimmäistä eli India Chai-Lattea ja oli muuten hyvää! Ja mitkä tuoksut noista pusseista lähtee! :)Forsmanin teepussien lisäksi mukaan messuilta lähti myös kvinoa-spelt-couscous:ia. En ole aikaisemmin tehnyt couscou:ia, mutta kiinnostuin tuotteesta speltin takia. Lisäksi ostin A.Vogel:in Molkosan Vitality:a, koska sen luvattiin tasapainottavan vatsan toimintaa. En tiedä johtuuko Molkosanista vai ei, mutta viimeiset kolme päivää minulla on todistetusti ollut parempi olo vatsassa. Kuulun niihin ihmisiin, jotka reagoivat kaikkeen aina vatsalla ja tämän takia olisi enemmän kuin hienoa, mikäli tuotteesta olisi apua. Joudun viisauden hampaan poiston takia syömään muutaman päivän antibioottikuurin ja käytin sen takia Molkosania tänäänkin aamuisen lasillisen lisäksi urheilujuomana. Ja täytyy sanoa, että vatsa voi paremmin taas sen jälkeen. Mielenkiinnolla jäädään odottelemaan, onko tuotteesta hyötyä pidemmälläkin aikavälillä.

1 kommentti:

 1. Hei! Toivoit kommentteja, joten tässä yksi. Googlailin vuohenjuustoreseptejä ja törmäsin blogiisi (ehkäpä se oli tuo ihana chilin ja suklaan yhdistelmä nimessä). Kiva tietää, että joku muukin tällä planeetalla on kiinnostunut samoista asioista, kuten ruuanlaitosta tai vaikkapa speltistä :) Olen myös 22-vuotias nainen ja kokkailen enemmän ja vähemmän joka päivä, koska itselaitettu ruoka maistuu vaan niin hyvältä ja siitä tietää mitä siinä on!

  Pidän myös Forssmanin teestä. Itse olen tykästynyt erityisesti Rooibokseen ja vihreään teehen - varsinkin rooibos maistuu aluksi merkilliselle, mutta parin kupin jälkeen siihen tulee melkein himo :)

  Kivoja reseptejä muutenkin blogissasi. Toivottavasti löydän tänne toistekin... :)

  Kaunista kevättä!

  -Niina-

  VastaaPoista