maanantai 9. maaliskuuta 2009

Indian Curry -kanaperunalaatikko




Viikonloppuna oli vuorossa tämmöistä pöperöä, jonka alkuperäisen reseptin löysin Kaisan blogista. Vaikka lauantai-päivä osoittautui kiireiseksi onnistui tämän ruoan tekeminen melko kätevästi siten, että minä hoidin perunat ja salaatin, mies laittoi kanan ja sitten laitettiin ruoka uuniin sillä aikaa kun itse menin ratsastustunnille. Kotiin tultuani ruoka oli valmista. :)

(4 annosta)
reilu 1 kg perunoita
600 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
1 prk Indian Curry -ruoanlaittofraiche:ä
2 dl Valio täyteläinen ruoka -kermaa (rasvaa 2 %)
1/3 pkt Koskenlaskija voimakasta
1 1/2 rkl kanafondia
paprika -maustetta
chilimaustetta

Pinnalle:
kevyt juustoraastetta

Kuori ja viipaloi perunat. Laita perunaviipaleet öljyttyyn uunivuokaan. Ruskista broilerin fileesuikaleet. Mausta paprika- ja chilimausteella. Lisää kerma, Indian Curry -ruoanlaittofraiche, Koskenlaskija sekä kanafondi. Lisää seos uunivuokaan ja sekoita niin, että broileria ja perunoita tulee tasaisesti koko uunivuokaan. Ripottele pinnalle hieman juustoraastetta. Paista 200-asteisessa uunissa noin 1 tunti. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Tarjoile salaatin kanssa.


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti