tiistai 17. maaliskuuta 2009

Kana-vuohenjuustopasta




Tässä vielä viime viikon ruokakokeiluja. Ruoka oli aivan taivaallisen hyvää, vaikka alkuviikosta poskea kohti kasvanut viisaudenhammas vaikeuttikin sen syömistä. Suuta ei saanut auki kuin sen verran, että pieni haarukallinen mahtui ujuttamalla sisään. Onneksi se saatiin poistettua eilen (maanantaina). Käytin aurinkokuivattua tomaattia ensimmäistä kertaa pastakastikkeessa ja täytyy ihmetellä, että miksi siihen meni näin kauan. Tämän loistavan reseptin keksin jälleen kerran Pippurimyllyltä (kiittää ja kumartaa, :D ). Maustoin ruoan hieman omaan tyyliini, mutta muuten resepti on lähellä alkuperäistä.

300 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
broilerimaustetta
paprika -maustetta
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 dl Valio täyteläinen ruoka -kermaa (2 % rasvaa)
100 g Valio Viola vuohenjuusto-aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa (12 % rasvaa)
vettä
n. 6 aurinkokuivattua tomaattia
basilikaa

Lisäkkeeksi:
1 dl pennepastaa/annos

Keitä pasta kypsäksi. Ruskista broilerisuikaleet pannulla ja mausta broilerimausteella sekä paprika -mausteella. Lisää pilkottu sipuli ja valkosipulin kynnet kuullottumaan. Lisää joukkoon ruokakerma ja kiehauta. Sulata tuorejuusto kastikkeen sekaan ja lisää vettä tarpeen mukaan. Anna hautua hetki ja lisää lopuksi pilkotut aurinkokuivatut tomaatit. Mauste tuoreella basilikalla. Tarjoa kastike pastan kanssa.


1 kommentti:

  1. Mainiota, että ruoka on maistunut :) viisaudenhampaat tuottaa kyllä todellisia ruokailuongelmia, itse en leikkauksien jälkeen pystynyt syömään moneen päivään muuta kuin jotain keittoa pillillä ja pikkuhiljaa sitten teelusikalla ;(

    Ajattelin muuten sinun innoittamanasi kokeilla tehdä ensimmäistä kertaa elämässäni pullaa! Nuo pähkinäsuklaapullat vaikuttaa niin herkullisilta, vaikken normaalisti hirveästi edes pullasta välitä.

    VastaaPoista